Tavs pārlūks ir novecojis, lūdzu atjauno to..
Sīkdatnes (cookies) mums sniedz iespēju uzlabot jūsu kā lietotāja ērtibas. Turpinot izmantot mūsu vietni, jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai. VAIRĀK >

Pelmeņi podiņā

Nepieciešams:

1 kg pelmeņu (4 porcijas)
1 l piena
200 g trekna siera
zaļumi
sāls
pipari

Pagatavošana:

Pelmeņus sadala pa podiņiem, pārlej ar pienu, sāla, piparo, uzkaisa rīvētu sieru un zaļumus. Uzliek vāku un 220 grādos cep 20 minūtes. Ja vēlas, lai ir mazāk šķidruma - krāsni izslēdz, bet atstāj podiņus krāsnī uz 10 minūtēm (uzmaniet, ka nepiedeg). Lai labi garšo!