Tavs pārlūks ir novecojis, lūdzu atjauno to..
Sīkdatnes (cookies) mums sniedz iespēju uzlabot jūsu kā lietotāja ērtibas. Turpinot izmantot mūsu vietni, jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai. VAIRĀK >

Neparastā kondensētā piena kūka

Nepieciešams:

3 olas
glāze cukura
paciņa cepampulvera
glāze kefīra
vaniļas cukurs
2 glāzes miltu
100 g sviesta
kārba kondensētā piena bez cukura
kārba kondensētā piena ar cukuru

Pagatavošana:

Sviestu saputo ar cukuru, pamazām pievieno olas un kefīru, vaniļas cukuru un cepampulveri, beigās pieliek miltus. Gatavo mīklu liek ietaukotā pannā. Mīklai jābūt apmēram 4 cm biezumā. Cep 200 grādos līdz virsiņa brūna un mīkla nelīp pie kociņa - apmēram 20 minūtes.

Pilnīgi atdzisušu kūku pārlej ar kondensēto pienu maisījumu un atstāj uz 3 stundām «sadraudzēties». Pasniedz ar putukrējumu un zemeņu masu vai ēd tāpat. Lai labi garšo!