Tavs pārlūks ir novecojis, lūdzu atjauno to..
Sīkdatnes (cookies) mums sniedz iespēju uzlabot jūsu kā lietotāja ērtibas. Turpinot izmantot mūsu vietni, jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai. VAIRĀK >

Biezās banānu pankūkas

Nepieciešams:
3 mīksti banāni
2 olas
1 glāze kefīra
0,5 tējkarotes sodas
2 ēdamkarotes cukura
sāls
milti
eļļa cepšanai

Pagatavošana:

Banānus saspaida, pieliek kefīru, olas, sodu, šķipsniņu sāls, cukuru. Visu kārtīgi samaisa, pieliek miltus, lai veidotos bieza mīkla. Pankūkas cep eļļā uz mazas uguns, pannai uzliekot vāku.

Gatavas pankūkas pasniedz ar banānu mērci- banānu sajauc ar ēdamkaroti medus un 2 ēdamkarotēm skābā krējuma. Lai labi garšo!