Tavs pārlūks ir novecojis, lūdzu atjauno to..
Sīkdatnes (cookies) mums sniedz iespēju uzlabot jūsu kā lietotāja ērtibas. Turpinot izmantot mūsu vietni, jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai. VAIRĀK >

Gardā svētdienas uzkoda

Nepieciešams:
100 g kukurūzas čipsu
1 mazā kārba brūno pupiņu
1 tomāts
100 g salātu (ledus, ķīnas)
2 ēdamkarotes kečupa
2 ēdamkarotes skābā krējuma
100 g kūpināta siera

Pagatavošana:

Pupiņām nolej sulu, noskalo, pieliek krējumu un kečupu, ieliek cepamtraukā. Pupiņas pārkaisa ar sarīvētu sieru, traukam gar malām saliek čipsus. Cep 200 grādos 10 minūtes. Pasniedzot pārkaisa ar smalki sagrieztiem tomātiem un salātiem. Lai labi garšo!