Tavs pārlūks ir novecojis, lūdzu atjauno to..
Sīkdatnes (cookies) mums sniedz iespēju uzlabot jūsu kā lietotāja ērtibas. Turpinot izmantot mūsu vietni, jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai. VAIRĀK >

Riekstiņi ar vārītu kondensēto pienu

Nepieciešams:
200 g mīksta sviesta
3 glāzes miltu
1 glāze cukura
tējkarote vaniļas cukura
olas dzeltenums
šķipsniņa sāls
Pildījumam:
kārba vārīta kondensētā piena
sauja mandeļu

Pagatavošana:

Mīklai saputo sviestu ar sāli, cukuru, olas dzeltenumu, vaniļas cukuru, beigās liek miltus. Uz galda samīca stingru mīklu. Miltu daudzums atkarīgs no miltu kvalitātes, iespējams būs vajadzīgs vēl, vai arī nedaudz mazāk, kā receptē minēts.

Mīklu liek riekstiņu formiņās ar iedobīti vidū, lai paliktu vieta pildījumam. Cep 180 grādos 15 minūtes. No formiņām cepumus izņem vēl karstus, iepilda vienā pusītē nedaudz pildījuma, ieliek mandeli, arī otrā riekstiņa pusītē liek pildījumu, saliek abas pusītes kopā. lai labi garšo!