Tavs pārlūks ir novecojis, lūdzu atjauno to..
Sīkdatnes (cookies) mums sniedz iespēju uzlabot jūsu kā lietotāja ērtibas. Turpinot izmantot mūsu vietni, jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai. VAIRĀK >

Liellopu gaļa meksikāņu gaumē

Nepieciešams:
500 g liellopu gaļas
300 g sarkano pupiņu
3 sīpoli
3 tomāti
2 daiviņas ķiploka
4 ēdamkarotes tomātu pastas
čili pipars (var izmantot čili mērci)
sāls
melnie pipari
eļļa cepšanai
zaļumi pēc izvēles

Pagatavošana:

Pupiņas novāra, saglabā šķidrumu, kur pupiņas vārītas. Gaļu sagriež nelielos gabaliņos, cep eļļā kopā ar sagrieztiem sīpoliem, pārkaisa ar sāli un pipariem. Apceptajai gaļai pieliek sagrieztus tomātus, ķiplokus, čili, pupiņas, tomātu pastu, pārlej ar šķidrumu, kas palicis no pupiņu vārīšanas (ja nepieciešams, pielej ūdeni) tā, lai nosedz gaļu un pupiņas. Pasautē vēl 15 minūtes, pārkaisa ar zaļumiem. Pasniedz ar kukurūzas čipsiem vai grauzdētu maizi. Lai labi garšo!