Tavs pārlūks ir novecojis, lūdzu atjauno to..
Sīkdatnes (cookies) mums sniedz iespēju uzlabot jūsu kā lietotāja ērtibas. Turpinot izmantot mūsu vietni, jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai. VAIRĀK >

Pavasara salāti ar tunci

Nepieciešams:
zaļā salāta galviņa
3 olas
tunča bundžiņa
mazs gurķis
2 mazi tomāti
1/2 sarkanās paprikas
1/2 dzeltenās paprikas
diļļu buntīte
lociņi
redīsi
majonēze
citronu sula
sāls
pipari

Pagatavošana:

Olas cieti novāra, tuncim nolej sulu. Nomazgātus dārzeņus sagriež - salāta lapas ar pirkstiem saplēš, redīsus un gurķus sagriež ripiņās, tomātus uz četrām daļām vai daiviņās, papriku strēmelītēs. Zaļumus sīki sakapā.

Sagrieztus dārzeņus un zaļumus liek bļodā, pievieno tunci. Visam pievieno nedaudz majonēzes, citrona sulu, sāli, piparus un nedaudz cukura, viegli samaisa.

Olas pārgriež uz pusēm, liek uz salātiem. Labu apetīti!