Tavs pārlūks ir novecojis, lūdzu atjauno to..
Sīkdatnes (cookies) mums sniedz iespēju uzlabot jūsu kā lietotāja ērtibas. Turpinot izmantot mūsu vietni, jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai. VAIRĀK >

Humuss

Nepieciešams:
250 g vārītu turku zirņu (var izmantot konservētus)
5 ēdamkarotes sezama sēklu ( var izmantot sezama sēklu pastu tahini)
divu citronu sula
100 miligrami olīveļļas
3 ķiploku daiviņas
sāls

Pagatavošana:

Visas sastāvdaļas saliek blenderī, pielej 50 ml šķidruma, kur zirņi vārījušies (konservu šķidrumu, ja izmanto konservētus zirņus). Visu sakuļ blenderī viendabīgā, gludā masā. Ēd ar lavašu. Lai labi garšo!