Tavs pārlūks ir novecojis, lūdzu atjauno to..
Sīkdatnes (cookies) mums sniedz iespēju uzlabot jūsu kā lietotāja ērtibas. Turpinot izmantot mūsu vietni, jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai. VAIRĀK >

Rabarberu rausis ar drumstalām

Nepieciešams:
500 g rabarberu
300 g smilšu mīklas
70 g sviesta
100 g cukura
2 olas
2 g kanēļa
100 g saldā krējuma
100 g miltu
saldējums

Pagatavošana:

Smilšu mīklu izrullē un liek tortes formā, pa virsu kārto ripiņās sagrieztus rabarberus (tos iepriekš sagriež un pārkaisa ar cukuru, lai atdalās sula, un cepums nesamirkst), rabarberus pārkaisa ar cukuru un kanēli. Olas sakuļ ar cukuru un saldo krējumu (var izmantot arī skābo krējumu), pārlej to pāri rabarberiem. No cukura, sviesta, kanēļa un miltiem pagatavo drumstalas, ar kurām pārkaisa rausi. Cep cepeškrāsnī 170 grādos 15 minūtes. Pasniedz siltu ar saldējumu.