Tavs pārlūks ir novecojis, lūdzu atjauno to..
Sīkdatnes (cookies) mums sniedz iespēju uzlabot jūsu kā lietotāja ērtibas. Turpinot izmantot mūsu vietni, jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai. VAIRĀK >

Keksiņi ar konservētiem persikiem un mandelēm

Nepieciešams:
2 glāzes miltu
300 ml piena
80 ml augu eļļas
0,7 glāzes cukura
2 tējkarotes vaniļas cukura
3 konservētu persiku pusītes
0,5 glāzes sasmalcinātu mandeļu
1 ola
2 tējkarotes cepamā pulvera

Pagatavošna:

Persikus sagriež nelielos gabaliņos.
Miltus ar cepampulveri, riekstiem un persikiem sajauc kopā.
Pienu sajauc ar cukuru, vaniļas cukuru, eļļu un olu. Labi samaisa, līdz cukurs izšķīdis, tad maisījumu ielej miltu maisījumā un sajauc mīklu.

Mīklu lej keksa formiņās tā, lai tā aizņemtu 3/4 no formiņas. Cep 180 grādos 20 - 25 minūtes. Lai labi garšo!

Variants: Varat izmantot rabarberu sezonu un persiku vietā likt rabarberus.