Tavs pārlūks ir novecojis, lūdzu atjauno to..
Sīkdatnes (cookies) mums sniedz iespēju uzlabot jūsu kā lietotāja ērtibas. Turpinot izmantot mūsu vietni, jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai. VAIRĀK >

Salāti ar pikantiem grauzdiņiem

Nepieciešams:
puskukulis ķieģelīša
ķīnas kāposta pusīte
pusīte siera «Talsu ritulis»
1 bundžiņa konservētas kukurūzas
3 tomāti
3 daiviņas ķiploka
majonēzes un skāba krējuma maisījums 1:1
eļļa cepšanai

Pagatavošana:

Rupjmaizi sagriež kubiciņos, eļļā apcep  brūnus un kraukšķīgus! Cepšanas beigās iemaisa caur spiedi izspiestus ķiplokus. 

Ķīnas kāpostu un tomātus sagriež, kukurūzai nolej sulu, sieru sagriež kubiciņos, visu sajauc ar krējuma un majonēzes maisījumu. Pasniedz pārkaisītu ar rupjmaizes grauzdiņiem.

Variants: Varat izmantot baltmaizes sausiņus, tos apgrauzdēt tosterī, Ķīnas kāpostu vietā izvēlēties citus salātus