Tavs pārlūks ir novecojis, lūdzu atjauno to..
Sīkdatnes (cookies) mums sniedz iespēju uzlabot jūsu kā lietotāja ērtibas. Turpinot izmantot mūsu vietni, jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai. VAIRĀK >

Salāti «Vista kažokā»

Nepieciešams:
2 vārītas (žāvētas) vistas filejas
100 g melno plūmju
0,5 l konservētu ananasu
2 vārītas olas
100 g siera
sīpols
majonēze

Pagatavošana:

Visas sastāvdaļas sasmalcina. Traukā visu liek kārtām - pirmā kārta - sīpoli. Lai to garša nebūtu tik izteikta, var izmantot marinētus sīpolus. Otrajā kārtā liek gaļu, tad ananasus, plūmes, sarīvētu sieru, olas baltumus. Visu apsmērē ar majonēzes kārtu un pārkaisa ar sasmalcinātu olas dzeltenumu.

<em>www.povarenok.ru</em>