Tavs pārlūks ir novecojis, lūdzu atjauno to..
Sīkdatnes (cookies) mums sniedz iespēju uzlabot jūsu kā lietotāja ērtibas. Turpinot izmantot mūsu vietni, jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai. VAIRĀK >

Mazsālīti gurķīši

Sastāvdaļas:
Gurķi, nelieli
Sālījums - 2 ēdamkarotes sāls uz vienu litru ūdens
Ķiploki
Dilles, ar visiem ziediem
Mārrutku lapas vai sakne
Upeņu lapas

Pagatavošana:
Gurķīšus nomazgā, sapilda burkā, pa starpām liekot garšaugus.
Katlā uzvāra ūdeni (no piepildītās burkas puse tilpuma būs sālījums), pieber sāli un uzvāra. Pēc 5 minūtēm pārlej gurķiem. Liek siltā vietā, lai ieskābst.