Sāra Džesika Pārkere nokļūst pie ārsta - lētu kurpju dēļ (23)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Aktrise Sāra Džesika Pārkere apgalvo, ka lētu kurpju dēļ, kuras viņai nācās vilkt filmēšanas laukumā, viņas kājas ir mainījušās. Pēc filmēšanās filmai «Es nezinu, kā viņa to izdara», bijusī «Seksa un lielpilsētas» zvaigzne pat nokļuvusi pie ārsta.

Sāra Džesika Pārkere, kura, filmējoties «Seksā un lielpilsētā», pieradusi vilkt ļoti dārgas kurpes, sacīja: «Kad filmējos «Es nezinu, kā viņa to dara», es izvēlējos savas varones garderobi. Viņa nevarēja atļauties vilkt dārgus apavus. Man atnesa lētas kurpes. Tās kurpes nebija ādas, bet gan plastmasas, tāpēc es dažas reizes paklupu un izmežģīju potīti. Es aizgāju pie ārsta, un viņš man sacīja – dīvaini, ka jūs vispār vēl staigājat, šis kauls nenāk no šejienes.»

Tāpat Pārkere piebilda: «Tas ir skumji, jo es ar savām kājām esmu apceļojusi visu pasauli. Man ir tāda sajūta, ka kājas man saka - varbūt tu reiz apstāsies? Neliec mums vairs vilkt lētas kurpes!»

Komentāri (23)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu