Tavs pārlūks ir novecojis, lūdzu atjauno to..
Sīkdatnes (cookies) mums sniedz iespēju uzlabot jūsu kā lietotāja ērtibas. Turpinot izmantot mūsu vietni, jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai. VAIRĀK >

Kabači alus mīklā

Nepieciešams:
4 nelieli kabači
sāls
glāze tumšā alus
milti
2 olas
pipari
eļļa cepšanai

Pagatavošana:

Kabaci sagriež apmēram 1cm platās ripiņās diezgan krietni sasāla, sakrata, noliek, lai izdalās sula.
Sakuļ olas, miltus un alu mīklā, pieliek piparus (mīklai jābūt kā pabiezam krējumam). Mīklai sāli neliek.
Tad ņem kabaču ripiņas, mērc mīklā un cep palielā eļļas daudzumā.