Tavs pārlūks ir novecojis, lūdzu atjauno to..
Sīkdatnes (cookies) mums sniedz iespēju uzlabot jūsu kā lietotāja ērtibas. Turpinot izmantot mūsu vietni, jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai. VAIRĀK >

Sievasmātes tītenīši

Nepieciešams:
1kg liellopu gaļas mīkstuma
3 skābēti gurķi
200g žāvēta speķa
1-2 sīpoli
sinepes
sāls
pipari

Pagatavošana:

Liellopa gaļas mīkstumu sagriež šķēlēs, šķērsām muskuļšķiedrām. Šķēles izdauza, apkaisa ar sāli un pipariem. Vienu šķēles pusi apziež ar sinepēm. Uz šķēlēm liek gurķa, žavēta speķa un sīpola šķēli. Šķēles satin tīteņos, nostiprina ar diegu.

Tīteņus apcep no visām pusēm sakarsētos taukos. Tad pārliek sautējamā kaltā, uzlej buljonu vai ūdeni, pieliek saceptus, sasmalcinātus sīpolus, garšvielas un sautē līdz mīksti.

Pasniedz ar kartupeļiem un sautētiem kāpostiem, skābētiem gurķiem vai marinētām sēnēm.