Skat, kādā ķengursomā Andris Kivičs nēsā savu mazulīti (5)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Santa Sergejeva

Mūziķis, rakstnieks, dzejnieks un aforismu meistars Andris Kivičs savu mazulīti Keitiju, kurai jūlija sākumā apritēs viens gadiņš, dodoties uz veikalu iepirkties vai uz kādu saviesīgu pasākumu, vai pastaigā, no ratiņiem iecēlis mazuļiem paredzētajā ķengursomā. Tādējādi Andra meitiņa nu var ērti iepazīt un vērot apkārtni.

Šīs vasaras sākums Andra Kiviča ģimenē paiet mierīgā gaisotnē. Jūlija beigās mūziķa dzīvesbiedre Madara dāvās Andrim otru bērniņu. Tādēļ šai laikā, kad Andrim nav jāspēlē kādā korporatīvā pasākumā vai jāsniedz koncerts, visa ģimene dodas uz Andra mammas privātmāju, kuras pagalmā iekārtots batuts un piepūšams baseins.

«Pacepam šašliku. Pasauļojamies un ejam baseinā, un braucam ar ratiņiem. Tagad mums ir tāds saudzīgais režīms, jo nu jau Madarai ir slodzīte, mugura ir kļuvusi jutīga. Aizbraucam arī visi kopā pie Madaras vecmāmiņas, kurai Duntē pašā jūras krastā ir māja,» skaidro Andris.

Andris Kivičs savu meitiņu Keitiju nēsā ķengursomā, tādējādi mazulītei ir daudz ērtāk redzēt un iepazīt pasauli
Andris Kivičs savu meitiņu Keitiju nēsā ķengursomā, tādējādi mazulītei ir daudz ērtāk redzēt un iepazīt pasauli Foto: Santa Sergejeva

Savukārt Andris joprojām naski rūpējas par ģimenes budžetu. Maijā vien viņam bijušās 17 uzstāšanās dažādās Latvijas vietās. «Tas bija pasmags momentiņš, bet ir labi, ka ir darbs. Arī ģimene iedvesmo. Ja man nebūtu ģimenes un es būtu viens, diez vai man būtu jēga tik daudz braukāt apkārt un muzicēt,» nosaka dziedātājs.

Šovasar Andrim paredzēta uzstāšanas arī korporatīvajos pasākumos – kāzās, dzimšanas dienās un citos godos. «Sen man nav bijuši tādi pasākumi, kad, piemēram, kādā «dzimenē» parādos kā pārsteigums jubilāram. Šovasar arī daudzi precas; man kāziniekiem ir piemērota dziesma «Pirmais valsis» un pāri vēlas šo dziesmu kā pirmo kāzu deju,» viņš piebilst.

Komentāri (5)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu