Tavs pārlūks ir novecojis, lūdzu atjauno to..
Sīkdatnes (cookies) mums sniedz iespēju uzlabot jūsu kā lietotāja ērtibas. Turpinot izmantot mūsu vietni, jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai. VAIRĀK >

Marinēti ķiploki ar bieti

Nepieciešams:

ķiploki
galda biete

dilles
melnie pipari

Marinādei:

uz 1 l ūdens:
2 ēdamkarotes sāls
2 ēdamkarotes cukura
100 ml 9% etiķa

Pagatavošana:

Marinēšanai izvēlieties nelielas burciņas. Ķiploka daiviņas notīra. Burciņā liek bietes ripiņu, dilles, melno piparu graudus. Marinādi uzvāra, karstu pārlej ķiplokiem, aizvāko, sasedz ar vairākkārt pārlocītu frotē dvieli. Pēc 12 stundām liek pagrabā.