Tavs pārlūks ir novecojis, lūdzu atjauno to..
Sīkdatnes (cookies) mums sniedz iespēju uzlabot jūsu kā lietotāja ērtibas. Turpinot izmantot mūsu vietni, jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai. VAIRĀK >

Reņģes sinepju mīklā

Nepieciešams:

500 g reņģu
sinepes
2 olas
100 g piena
sāls
milti
melnie pipari
eļļa cepšanai

Pagatavošana:

Reņģes iztīra, izņem asakas.

Olas sakuļa ar tējkaroti sinepju, sāli, pienu un melnajiem pipariem. Pieliek miltus, lai mīkla iznāk skābā krējuma biezumā. Iztīrītajām reņģēm abas pusītes saspiež kopā, mērcē mīklā, cep no abām pusēm eļļā gaiši brūnas.