Tavs pārlūks ir novecojis, lūdzu atjauno to..
Sīkdatnes (cookies) mums sniedz iespēju uzlabot jūsu kā lietotāja ērtibas. Turpinot izmantot mūsu vietni, jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai. VAIRĀK >

Kartupeļu pankūkas ar mazsālītu lasi

Nepieciešams:

1 kg kartupeļu
1 glāze piena
2 ēdamkarotes miltu
sāls
eļļa cepšanai
100 g mazsālīta laša
skābs krējums

Pagatavošana:

Kartupeļus nomizo, sarīvē uz smalkās rīves. Nospiež šķidrumu, to liek nostāvēties. Kartupeļu biezumiem uzlej karstu pienu, samaisa, pieliek sāli, miltus un cieti, kura nostāvējusies kartupeļu sulas apakšā. Sakarsētā eļļā cep gaiši brūnas pankūkas, pasniedz ar mazsālītu lasi un skābu krējumu.