Tavs pārlūks ir novecojis, lūdzu atjauno to..
Sīkdatnes (cookies) mums sniedz iespēju uzlabot jūsu kā lietotāja ērtibas. Turpinot izmantot mūsu vietni, jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai. VAIRĀK >

Svaigie lavaša rullīši

Nepieciešams:

2 lavaša plāksnes
200 g biezpiena
200 g krējuma
100 g majonēzes
200 g ķīnas kāposta
100 g siera
1 maza paprika
zaļumi
sāls
pipari
3 daiviņas ķiploka

Pagatavošana:

Biezpienam piejauc krējumu, majonēzi, zaļumus, izspiestu ķiploku, sāli un piparus. Masu uzsmērē uz lavaša plāksnēm, pārkaisa ar smalki sagrieztu ķīnas kāpostu un papriku, rīvētu sieru. Lavašu satin rullīšos, liek aukstumā, lai sastāvdaļas sadraudzējas.