Ministrs: kaujā Slovjanskā krituši Ukrainas karavīri (81)

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Pie Doņeckas apgabala Slavjanskas pilsētas pirmdien gājuši bojā četri spēka struktūru pārstāvji un ievainoti 30 cilvēki, paziņoja Ukrainas Iekšlietu ministrijas preses dienests.

Pēc tā sniegtās informācijas, viens no bojāgājušajiem zaudējis dzīvību, kad apšaudīts mikroautobuss, kas vedis pie Slavjanskas ievainotos Ukrainas spēka struktūru pārstāvjus. Bojāgājušais bijis Iekšlietu ministrijas darbinieks, kurš ietilpis pavadošajā grupā.

Pēdējie jaunumi:

Jau vēstīts, ka Ukrainas iekšlietu ministrs Arsens Avakovs iepriekš pirmdien paziņoja, ka Slavjanskas pilsētas nomalē krituši Ukrainas karavīri.

«Bojāgājušo skaits pašlaik tiek precizēts,» žurnālistiem sacīja Avakovs.

Iepriekš viņš paziņoja, ka ir ievainoti astoņi Ukrainas karavīri.

«No rīta pretterorisma operācijas vienība atklāja slēpni - teroristu kaujas grupējumu. Viņi izmanto smagos ieročus, šauj no liela kalibra ieročiem, izmanto mīnmetējus un citu tehniku,» teica Ukrainas iekšlietu ministrs, piebilstot, ka Ukrainas karavīru pretinieku skaits ir apmēram 800.

Komentāri (81)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu