Tavs pārlūks ir novecojis, lūdzu atjauno to..
Sīkdatnes (cookies) mums sniedz iespēju uzlabot jūsu kā lietotāja ērtibas. Turpinot izmantot mūsu vietni, jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai. VAIRĀK >

Cūkgaļas galerts

Nepieciešams:

1 -1,5 kg cūkas stilbiņa
2 burkāni

selerija sakne
pētersīļa sakne
sāls
pipari
lauru lapa
2 sīpoli
ķiploks

Pagatavošana:

Cūkas stilbiņu sadala mazākos gabaliņos, liek katlā, pārlej ar ūdeni, uzvāra, noputo. Saknes notīra, liek veselas katlā, vāra, pieliek piparus. Vārīšanās beigās pieliek ķiploku, sāli un lauru lapu. Gaļa gatava, kad tā sāk atdalīties no kauliem.

Gaļu un saknes izņem no buljona, buljonu izkāš. Gaļu sagriež nelielos gabaliņos, liek trauciņos, pārlej ar buljonu, tad aukstumā sarecina. Gaļai var pielikt burkānus vai zaļumus.