Tavs pārlūks ir novecojis, lūdzu atjauno to..
Sīkdatnes (cookies) mums sniedz iespēju uzlabot jūsu kā lietotāja ērtibas. Turpinot izmantot mūsu vietni, jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai. VAIRĀK >

Kartupeļu pankūkas ar žāvētu gaļu

Nepieciešams:

1 kg kartupeļu
1  ola

 250 g  žāvētas cauraugušas gaļas
 170 ml verdoša piena
 sāls
1 sīpols
  

Pagatavošana:

Nomizotus kartupeļus sarīvē uz smalkas rīves, nospiež sulu. Sulu atstāj nostāties. Kartupeļu masai pievieno uzvārītu pienu, olu,  un smalkos gabaliņos sagrieztu un ar smalki sagrieztu sīpolu kopā apceptu  žāvēto gaļu ar visiem taukiem.

Beigās pievieno sāli un kartupeļu cieti, kas ir nostājusies zem kartupeļu sulas. Visu labi samaisa.

Karstā eļļā ar karoti liek pankūku masu un cep no abām pusēm zeltainas pankūkas.

Pasniedz ar skābu krējumu vai ābolu - brūkleņu ievārījumu.