Tavs pārlūks ir novecojis, lūdzu atjauno to..
Sīkdatnes (cookies) mums sniedz iespēju uzlabot jūsu kā lietotāja ērtibas. Turpinot izmantot mūsu vietni, jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai. VAIRĀK >

Zemeņu putukrējuma torte

Nepieciešams:

mīklai:

4 olas
4 ēdamkarotes cukura
4 ēdamkarotes miltu
1 tējkarote cepampulvera

pildījumam:

500 ml saldā krējuma
6 ēdamakrotes cukura
1 ēdamkarote vaniļas cukura
1 kg zemeņu

Pagatavošana:

Olu dzeltenumus saputo ar cukuru, pieliek cepampulveri, miltus, iecilā saputotus olbaltumus. Mīklu liek ar cepampapīru izklātā formā, cep 200 grādos 15 - 20 minūtes, pārbauda ar kociņu.

Atdzisušu biskvītu sagriež divās plāksnēs. Uz pirmās plāksnes liek sagrieztas zemenes, tad pusi no putukrējuma (cukurs+ vaniļas cukurs+ krējums).

Virsū liek otru plāksni, tad putukrējumu, bagātīgi rotā ar zemenēm.