Tavs pārlūks ir novecojis, lūdzu atjauno to..
Sīkdatnes (cookies) mums sniedz iespēju uzlabot jūsu kā lietotāja ērtibas. Turpinot izmantot mūsu vietni, jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai. VAIRĀK >

Ātrā melleņu kūka

Nepieciešams:

500 g cepumu
500 g skābā krējuma

500 g melleņu
15 g želatīna
cukurs
1 ēdamkarote vaniļas cukura

Pagatavošana:

Cepumus sasmalcina, liek formā ar noņemamām malām. Formu izklāj ar cepampapīru.

Krējumu sajauc ar vaniļas cukuru, cukuru pēc garšas, izkausētu želatīnu. Krējuma masai pieliek mellenes (nedaudz atstāj rotāšanai). Masu liek uz cepumiem, rotā ar mellenēm vai citām ogām. Kūku liek aukstumā, lai tā sarec.

Svarīgi krējuma masu uz cepumiem uzlikt, pirms krējums sācis recēt, lai tas sasūcas cepumos.