Tavs pārlūks ir novecojis, lūdzu atjauno to..
Sīkdatnes (cookies) mums sniedz iespēju uzlabot jūsu kā lietotāja ērtibas. Turpinot izmantot mūsu vietni, jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai. VAIRĀK >

Maize ar ķiplokiem, pētersīļiem un sieru

Nepieciešams:

ķiploks
bagate

150 ml eļļas
pētersīļa zaļumi
100 g siera

Pagatavošana:

Bagati pārgriež gareniski, vienu malu atstājot nepārgrieztu, lai maizi var atvērt. Blenderī liek ķiplokus, eļļu un pētersīļa zaļumus, sablendē. Masu uzsmērē uz abām maizes pusēm, maizes puses saliek kopā, ietin folijā un cep 200 grādos 10 minūtes.

Maizi izņem no krāsns, attin foliju, atver abas maizes puses un pārkaisa ar sarīvētu sieru. Liek cepeškrāsnī 200 grādos vēl uz 10 minūtēm, līdz siers zeltains. Maizes iekšpuse būs mīksta, garoziņa kraukšķīga.