Tavs pārlūks ir novecojis, lūdzu atjauno to..
Sīkdatnes (cookies) mums sniedz iespēju uzlabot jūsu kā lietotāja ērtibas. Turpinot izmantot mūsu vietni, jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai. VAIRĀK >

Baklažāni ar baltajām pupiņām

Nepieciešams:

2 kg baklāžanu
1,5 kg tomātu

500 g saldo piparu
500 g burkānu
200 g ķiploku
500 g pupiņu
100 ml 9% etiķa
2 ēdamkarotes sāls
200 g cukura
300 g augu eļļas

Pagatavošana:

Izmērcētas pupiņas izvāra sālsūdenī.

Rīvētus burkānus, sagrieztu papriku un ķiplokus apcep augu eļļā. Baklažānus sagriež gabaliņos, pieliek burkāniem, apcep. Tomātus sagriež gabaliņos, pieliek pārējām sastāvdaļām, pavāra 10 minūtes, pieliek etiķi, cukuru, sāli, pupiņas. Visu pavāra 20 minūtes, pilda burkās, aizvāko, uzglabā vēsumā.