Tavs pārlūks ir novecojis, lūdzu atjauno to..
Sīkdatnes (cookies) mums sniedz iespēju uzlabot jūsu kā lietotāja ērtibas. Turpinot izmantot mūsu vietni, jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai. VAIRĀK >

Kabači ar siera pildījumu

Nepieciešams:
 

3 kabači
1 glāze rīvēta cietā siera

2 olas
dilles
sāls
olīveļļa

Pagatavošana:

Kabačus sagriež apmēram 5 cm garus. Ar tējkaroti izdobj kabaču vidu, atstājot nedaudz apakšā, lai veidotos trauciņš.

Izdobto kabaču mīkstumu sagriež smalki, pieliek sieru, olas, smalki sagrieztas dilles, sāli. Masu pilda kabaču trauciņos, tos liek uz ietaukotas plāts, pārslaka ar olīveļļu, cep 190 grādos 25 minūtes.