Tavs pārlūks ir novecojis, lūdzu atjauno to..
Sīkdatnes (cookies) mums sniedz iespēju uzlabot jūsu kā lietotāja ērtibas. Turpinot izmantot mūsu vietni, jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai. VAIRĀK >

Kartupeļu un maltās gaļas sacepums

Nepieciešams:

500 g maltas gaļas
1 kg kartupeļu

250 g 10% saldā krējuma
1 sīpols
2 daiviņas ķiploka
sāls
pipari
2 burkāni
eļļa

Pagatavošana:

Maltajai gaļai pieliek eļļā apceptu smalki sagrieztu sīpolu, sāli, piparus un ķiploku. Cepamtraukā liek pusi no kartupeļiem, sagrieztus šķēlēs.Tad liek maltās gaļas kārtu.Uz gaļas liek rīvētus burkānus, tad pārējos kartupeļus, sāla un piparo. Visu pārlej ar krējumu, cep 190 grādos 45 minūtes.