Tavs pārlūks ir novecojis, lūdzu atjauno to..
Sīkdatnes (cookies) mums sniedz iespēju uzlabot jūsu kā lietotāja ērtibas. Turpinot izmantot mūsu vietni, jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai. VAIRĀK >

Ķiploku zupa

Nepieciešams:

1,5 l buljona
150 g ķiploka

1 saldā paprika
100 g melno olīvju
timiāns
sāls
olīveļļa
Kajennas pipars
baltmaizes grauzdiņi
siers

Pagatavošana:

Papriku sagriež nelielās plānās sloksnītēs, apcep sakarsētā eļļā. Olīvas sagriež ripiņās, ķiplokos plānās šķēlītēs, pieliek paprikai, apcep. Pieliek sagrieztu Kajennas piparu, timiānu, sāli, apcep, pielej buljonu. Zupu vāra 5 minūtes. Zupu salej porciju traukos, virsū liek apgrauzdētu baltmaizi, pārkaisa ar rīvētu sieru. Pirms pasniegšanas zupas trauciņus var ielikt cepeškrāsnī 200 grādos, līdz siers izkūst.