Tavs pārlūks ir novecojis, lūdzu atjauno to..
Sīkdatnes (cookies) mums sniedz iespēju uzlabot jūsu kā lietotāja ērtibas. Turpinot izmantot mūsu vietni, jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai. VAIRĀK >

Šķiņķa pica ar olīvām

Nepieciešams:

250 g miltu
3 ēdamkarotes olīveļļas

50 ml silta ūdens
15 g rauga
sāls
cukurs

100 g šķiņķa
2 lieli tomāti
60 g siera
100 g olīvu
baziliks

Pagatavošana:

Siltā ūdenī iejauc raugu, olīveļļu, sāli un cukuru, iemīca miltus. Samīcīto mīklu atstāj uz 40 minūtēm uzrūgt. Uzrūgušu mīklu izrullē plānā plāksnē, liek uz plāts, kas izklāta ar cepampapīru.

Uz mīklas liek mazos gabaliņos sagrieztus tomātus, sāla un piparo. Virsū liek šķiņķa šķēlītes, olīvas, baziliku, pārrīvē ar sieru. Cep 220 grādos 20 minūtes.