Tavs pārlūks ir novecojis, lūdzu atjauno to..
Sīkdatnes (cookies) mums sniedz iespēju uzlabot jūsu kā lietotāja ērtibas. Turpinot izmantot mūsu vietni, jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai. VAIRĀK >

Ābolkūka Tēva dienai

Dziļā veidnē ieber apmēram 2cm biezu kārtu cukura, virsū liek daiviņās sagrieztus ābolus, virs āboliem uzkaisa nedaudz cukura kopā ar kanēli. 100 g sviesta uzliek uz āboliem nelielās piciņās.

100 g sviesta saberž drumstalās kopā ar miltiem, pārkaisa āboliem. Var izmantot veikalā pirktu smilšu mīklu. Cep 190 grādos 25 minūtes. Pasniedz ar aukstu pienu.

Ābolus var pārkaisīt ar rozīnēm, brūklenēm vai dzērvenēm.