Tavs pārlūks ir novecojis, lūdzu atjauno to..
Sīkdatnes (cookies) mums sniedz iespēju uzlabot jūsu kā lietotāja ērtibas. Turpinot izmantot mūsu vietni, jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai. VAIRĀK >

Ātri pagatavojamas vakariņas: gurķu zupa ar grauzdiņiem

Nepieciešams:

200 g cauraugušas žāvētas gaļas
1 burkāns

2 sīpoli
selerijas sakne
3 sālīti gurķi
sāls
pipari
baltmaizes grauzdiņi
zaļum

Pagatavošana:

Gaļu sagriež nelielos gabaliņos, katlā apcep. Gaļai pieliek smalki sagrieztus sīpolus, rīvētu burkānu un selerijas sakni, visu pasautē. Kad gaļa pasautēta, pārlej ar ūdeni (1,5 l), turpina sautēt. Pieliek piparus, vāra 10 minūtes, gatavai zupai pieliek sagrieztus gurķus.

Pasniedz ar baltmaizes grauzdiņiem un zaļumiem.

Baltmaizes grauzdiņus var apgrauzdēt cepeškrāsnī, sagrieztus gabaliņos, vai apgrauzdēt veselas baltmaizes šķēles. Zupu lej šķīvī, pārkaisa ar zaļumiem un zupā ieliek baltmaizes šķēli.