Tavs pārlūks ir novecojis, lūdzu atjauno to..
Sīkdatnes (cookies) mums sniedz iespēju uzlabot jūsu kā lietotāja ērtibas. Turpinot izmantot mūsu vietni, jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai. VAIRĀK >

Skābeņu zupa ar vistas gaļas frikadelēm

Nepieciešams:

1 burkāns
300 g skābeņu

500 g maltas vistas gaļas
2 ēdamkarotes rīvmaizes
1 ola
sāls
pipari
baltmaizes grauzdiņi

Pagatavošana:

Burkānu sarīvē smalki, liek vārīt apmēram 2 l ūdens.

Malto gaļu samīca ar rīvmaizi, olu, sāli un pipariem. No masas veido nelielas frikadeles, liek vārīties kopā ar burkāniem. Skābenes sagriež, kad frikadeles gatavas, liek zupā, vāra minūti. Zupu sāla un piparo.

Zupu pasniedz ar baltmaizes grauzdiņiem vai cepeškrāsnī ceptām siermaizēm.