Tavs pārlūks ir novecojis, lūdzu atjauno to..
Sīkdatnes (cookies) mums sniedz iespēju uzlabot jūsu kā lietotāja ērtibas. Turpinot izmantot mūsu vietni, jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai. VAIRĀK >

Liellopu gaļas sacepums ar sīpoliem

Nepieciešams:

700 g liellopu gaļas
3 sīpoli

milti
pipari
sāls
eļļa
200 ml skābā krējuma

Pagatavošana:

Liellopu gaļu sagriež 2 cm biezās šķēlēs, izdauza ar gaļas āmuriņu. Gaļu pārkaisa ar sāli un pipariem, apviļā miltos, cep no abām pusēm brūnu sakarsētā ēļļā.

Sīpolu gredzenus apcep eļļā zeltaini brūnus.

Cepamtraukā liek gaļu un saceptos sīpolus, uzlej 100 ml buljona, traukam uzliek vāku. Cepeškrāsnī 200 grādos sautē 10 minūtes, tad pārlej krējumu, uzliek vāku, sautē vēl 10 minūtes. Pasniedz ar vārītiem kartupeļiem vai kartupeļu biezeni.