Tavs pārlūks ir novecojis, lūdzu atjauno to..
Sīkdatnes (cookies) mums sniedz iespēju uzlabot jūsu kā lietotāja ērtibas. Turpinot izmantot mūsu vietni, jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai. VAIRĀK >

Apgāztais rabarberu rausis

Nepieciešams:

3 olas
1 glāze kefīra

1 glāze cukura+ pārkaisīšanai
2 glāzes miltu
500 g rabarberu
1 tējkarote cepampulvera
1 ēdamkarote vaniļas cukura
kanēlis

Pagatavošana:

Rabarberus sagriež un ber ietaukotā cepamtraukā.

Olas sakuļ ar cukuru, pielej kefīru, pieber cepampulveri un vaniļas cukuru. Masu sakuļ, pieber miltus.

Mīklu lej uz rabarberiem, cep 200 grādos gatavu. Gatavību pārbauda ar kociņu.

Izceptu rausi izņem no formas, rabarberus pārkaisa ar cukuru un kanēli.