«Shot cafe» uzstāsies «The Big Bluff» un «Apofeoz Sound System»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Mārtinš Otto

Ceturtdien, 13. augustā, plkst.19 bārā «Shot cafe» uzstāsies grupas «The Big Bluff» un «Apofeoz sound system», informē bāra pārstāvis Māris Gerāns. Vakaru plkst.19 ar savu programmu atklās «stand - up comedy» apvienība «Comedy Latvia», bet vakaru noslēgs ballīte DJ Arta Volfa vadībā.

«Apofeoz sound system» ir DJ un MC apvienība, kurus vieno mīlestība pret tādiem mūzikas stiliem kā regejs, latino un regetons. Kā stāstīja Gerāns, katrs atsevišķi viņi ir spilgtas personības, bet kopā - enerģiski muzikāls kolektīvs.

Savukārt grupa «The Big Bluff» pērn ar savu debijas albumu tika nominēta Latvijas mūzikas ierakstu gada balvai nominācijā par labāko roka albumu. Kā uzsvēra Gerāns, blūzroka apvienība «The Big Bluff» ir viena no tām grupām, kas jāredz dzīvajā koncertā, jo dvēseliska un sprādzienam līdzīga enerģija ir grupas lielākais trumpis.

«Comedy Latvia» ir atzars no «stand up comedy» pasākumu rīkotājiem «Comedy Estonia» un «Comedy Finland».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu