Tavs pārlūks ir novecojis, lūdzu atjauno to..
Sīkdatnes (cookies) mums sniedz iespēju uzlabot jūsu kā lietotāja ērtibas. Turpinot izmantot mūsu vietni, jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai. VAIRĀK >

Svaigu lapu salāti ar medus mērci

Nepieciešams:

3 dažādu veidu salāti
Svaigas jāņogas un zemenes
Ķirbju un saulespuķu sēklas
1 ēd.k. ābolu etiķa
1.ēd.k. olīveļļas
1.ēd.k. medus
Svaigi malti pipari

Pagatavošana:

Uz šķīvja kārto salātus, jāņogas un zemenes. Pa virsu pārmaļ svaigus melnos piparus. Gatavo mērci - sajauc olīveļļu, medu un ābolu etiķi. Kad mērce gatava, pārlej to salātiem. Beigās pārkaisa ķirbju un saulespuķu sēkla