Tavs pārlūks ir novecojis, lūdzu atjauno to..
Sīkdatnes (cookies) mums sniedz iespēju uzlabot jūsu kā lietotāja ērtibas. Turpinot izmantot mūsu vietni, jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai. VAIRĀK >

Tomātu brusketas

Nepieciešams:

1 klaipiņš itāļu čabatas
olīveļļa

tomāti
baziliks
sarkanais sīpols
sāls
pipari
balzām-etiķis

Pagatavošana:

Tomātus aplej ar karstu ūdeni, novelk mizu, sagriež mazos gabaliņos. Tomātiem pieliek sasmalcinātu sīpolu, sagrieztu baziliku, balzām-etiķi, olīveļļu, sāli un piparus.

Maizi apslaka ar olīveļļu, apcep cepeškrāsnī.

Tomātus liek uz maizes pirms pasniegšanas, lai maize nesamirkst.