Tavs pārlūks ir novecojis, lūdzu atjauno to..
Sīkdatnes (cookies) mums sniedz iespēju uzlabot jūsu kā lietotāja ērtibas. Turpinot izmantot mūsu vietni, jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai. VAIRĀK >

Biezpiena kūka ar ķiršiem

Nepieciešams

Pamatnei:

4 olas
4 ēdamkarotes cukura
4 ēdamkarotes miltu
2 ēdamkarotes ūdens

Krēmam:

500 g biezpiena
500 g skābā krējuma
1 glāze cukura
500 g ķiršu
2 ēdamkarotes želatīna

Pagatavošana:

Olu baltumus sakuļ stingrās putās. Dzeltenumus sakuļ ar cukuru, pielej ūdeni, pieliek miltus. Mīklā iecilā olu baltumus. Mīklu liek ietaukotā formā ar noņemamām malām (25 cm), cep 200 grādos 25 minūtes.

Biezpienu izberž caur sietu, pieliek krējumu, cukuru un ķiršus bez kauliņiem. Želatīnu izkausē, pieliek biezpiena masai.

Kad kūkas pamatne atdzisusi, biezpiena masu liek uz pamatnes, atstāj vēsumā uz 3 stundām.