Tavs pārlūks ir novecojis, lūdzu atjauno to..
Sīkdatnes (cookies) mums sniedz iespēju uzlabot jūsu kā lietotāja ērtibas. Turpinot izmantot mūsu vietni, jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai. VAIRĀK >

Biešu pankūkas ar putotu cidoniju krēmu

Nepieciešams:

Pankūkām

  • Vārītas bietes – 400 g
  • Olas – 2 gab.
  • Milti – 120 g
  • Cukurs – 2 ēdamk.
  • Apelsīni – 2 gab.
  • Sāls – 1 šķipsniņa
  • Eļļa cepšanai
  • Kanēlis – 1 ēdamk.
  • Soda – ½ tējk.

Krēmam

  • Cidoniju sula – 50 ml

  • Krēmsiers Rimi – 200 g

  • Olas – 1 gab.

  • Cukurs – 1 ēdamk.

Pagatavošana:

  • Samal vai izberz caur sietu bietes, pievieno olas, cukuru, kanēli un šķipsniņu sāls

  • Masai pierīvē apelsīna miziņu un sulu no apelsīniem

  • Visu sajauc viendabīgā masā un pievieno miltus, sodu. Ja vēlies pankūku mīklu nedaudz šķidrāku, pielej mazliet piena, ūdeni vai apelsīnu sulu

  • Uz sakarsētas pannas nelielā eļļas daudzumā cep pankūciņas

  • Kamēr pankūkas cepas, pagatavo krēmu

  • Sakul olu ar cukuru biezā masā, pievieno krēmsieru, cidoniju sulu un sakul

Aikāgaršo padoms! Ja pievienosi mīklai vairāk piena, sulas vai ūdens, iegūsi gardas plānās pankūkas.