Tavs pārlūks ir novecojis, lūdzu atjauno to..
Sīkdatnes (cookies) mums sniedz iespēju uzlabot jūsu kā lietotāja ērtibas. Turpinot izmantot mūsu vietni, jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai. VAIRĀK >

Kārtainie gaļas salāti

Nepieciešams:

500g vārītas liellopu gaļas
4 vārītas olas

3 marinēti gurķi
2 skābi āboli
100g valriekstu
200g jogurta bez piedevām
2 daiviņas ķiploka
sāls
pipari

Pagatavošana:

Visas sastāvdaļas sagriež strēmelēs, riekstus sasmalcina. Jogurtu sajauc ar sasmalcinātu ķiploku, sāli un pipariem. Salātus var gatavot porciju trauciņos. Pirmajā kārtā liek gaļu, tad ābolus, gurķus un olu, pārlej ar jogurta mērci, pārkaisa ar riekstiem. Salātus pasniedz ar grauzdētu maizi.