Freidenfelds: izej kursus, noliec eksāmenu un lūdzu – D kategorija. Trīs bērni!

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Humorists, režisors, mūziķis un Radio SWH ētera personība Andris Freidenfelds ir pārliecināts, ka bērni disciplinē. Tie ir viens no faktoriem, kas palīdz «infantilajiem puišiem» kļūt par nopietniem cilvēkiem. Taču, kā atzīst Fredis, ļoti daudzi vīrieši diemžēl arī pat pēc piecu bērnu piedzimšanas paliek tādi paši «puišeļi». Tāpēc viņš rosina ieviest īpašus kursus, kuros stāstītu nevis par to, kā bērnus uztaisīt, jo «to jau visi māk», bet gan kā viņus audzināt.

«Ļoti bieži nākas dzirdēt, ka vecākiem atņemtas bērnu audzināšanas tiesības, taču tās tiesības vajadzētu arī iegūt! Tas varētu nākt par labu civilizācijai.

Izej kursus, noliec eksāmenu un lūdzu – D kategorija. Trīs bērni.

Brauc!» skarbi un ne bez humora interviju ciklā «100 personības līdz Latvijas simtgadei» sacīs Andris Freidenfelds.

Šonedēļ Andris Freidenfelds viesosies lielāko personību kanālā Latvijā 360TV un sarunā ar Grētu Gorjučko atzīs, ka dzīve esot īsts atrakciju parks un viss, kas tajā notiek, patiesībā ir ļoti smieklīgi. Fredis atklās, ka sievietes ir daudz grūtāk sasmīdināt, jo viņas ir krietni racionālākas par vīriešiem.

Bet to, ko patiesībā grib daiļais dzimums, kā viņas jūt un domā, Andris, iespējams, sapratīs, tikai ievelkot pēdējo elpas vilcienu uz šīs zemes.

Skaties asprātīgo un dzirkstošo sarunu ar Andri Freidenfeldu ceturtdien, 24. novembrī, plkst. 22:00 360TV!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu