Tavs pārlūks ir novecojis, lūdzu atjauno to..
Sīkdatnes (cookies) mums sniedz iespēju uzlabot jūsu kā lietotāja ērtibas. Turpinot izmantot mūsu vietni, jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai. VAIRĀK >

Slinkā Pavlova

Nepieciešams:

  • Bezē cepumi – 150 g
  • Jogurts bez piedevām – 400 g
  • Dažādas ogas (avenes, zemenes, mellenes, kazenes) – 500 g
  • Piparmētru lapiņas – 1 saujiņa

Pagatavošana:

  1. Pusi no ogām saspied vai sablendē kopā ar daļu no piparmētru;
  2. Sadrumstalo bezē cepumus;
  3. 1/3 bezē cepumu kārto uz šķīvja, pa virsu liec 1/2 jogurta un 1/2 ogu mērces;
  4. Pāri ogām atkal kārto 1/3 bezē cepumu drumstalu, tad atlikušo jogurtu un ogu mērci;
  5. Desertu noslēdz ar atlikušo bezē cepumu drumstalu kārtu, rotā ar piparmētru lapiņām.

Aikāgaršo ieteikums! Šī deserta pagatavošanā vari izmantot lielu trauku vai arī vari gatavot desertu atsevišķos traukos.

Šo recepti iesaka Veselīgas ēšanas kustības Aikāgaršo šefpavārs Normunds Baranovskis