Tavs pārlūks ir novecojis, lūdzu atjauno to..
Sīkdatnes (cookies) mums sniedz iespēju uzlabot jūsu kā lietotāja ērtibas. Turpinot izmantot mūsu vietni, jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai. VAIRĀK >

Siļķe ļoti dārgā kažokā

Viss jaunais ir labi aizmirsts (un nedaudz uzlabots) vecais!

Nepieciešams:

  • Sarkanie ikri – 2 ēdamkarotes
  • Siļķe – 1 gab.
  • Kartupeļi – 2 gab.
  • Burkāns – 1 gab.
  • Olas – 2 gab.
  • Majonēze – 3 ēdamkarotes
  • Zaļumi dekorēšanai
  • Sāls, pipari – pēc garšas

Pagatavošana:

Izvāriet kartupeļus, burkānu un olas. No siļķes atdaliet fileju.

Uz līdzena šķīvja novietojiet servēšanas formu. Pa kārtām lieciet iekšā salātu sastāvdaļas – uz rupjas rīves sarīvētus kartupeļus, pa virsu majonēzes kārtiņu. Pēc tam mazos gabaliņos sagrieztu siļķi, atkal majonēzes kārtiņu. «Trešajā stāvā» lieciet uz smalkās rīves sarīvētus burkānus, pēc tam smalki sakapātu olu. Pa virsu uzberiet sāli.

Visam pa virsu bagātīfi uzziediet majonēzi un uzberiet sarkanos ikrus. Ievietojiet ledusskapī uz 15 minūtēm, pēc tam noņemiet servēšanas formu un lieciet galdā!