Tavs pārlūks ir novecojis, lūdzu atjauno to..
Sīkdatnes (cookies) mums sniedz iespēju uzlabot jūsu kā lietotāja ērtibas. Turpinot izmantot mūsu vietni, jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai. VAIRĀK >

Ceptu biešu salāti

Ja apnicis pie gaļas ēst kartupeļus vai makaronus, tad ceptu biešu salāti būs sātīga un savdabīga alternatīva!

Nepieciešams:

  • Bietes – 1 kg
  • Krējums – 0,5 glāze
  • Sinepes – 0,25 tējkarote
  • Cukurs – 2 šķipsniņas
  • Sojas mērce – 10 ml
  • Malti melnie pipari un sāls pēc garšas

Pagatavošana:

Nomazgātas bietes sadurstiet ar nazi un cepiet cepeškrāsnī aptuveni 2 stundas 200 grādos.

Kad bietes atdzisušas, nomizojiet un sarīvējiet uz rupjās rīves. Pievienojiet sāli un cukuru.

Atsevišķi pagatavojiet mērci – sajauciet krējumu ar sojas mērci un sinepēm, pievienojet piparus. Iemaisiet bietēs.

Šādas bietes būs lieliska piedeva gan gaļas, gan dārzeņu ēdieniem, kā arī kalpos kā sātīga uzkoda.