Tavs pārlūks ir novecojis, lūdzu atjauno to..
Sīkdatnes (cookies) mums sniedz iespēju uzlabot jūsu kā lietotāja ērtibas. Turpinot izmantot mūsu vietni, jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai. VAIRĀK >

Auzu pārslu sacepums ar ķiršiem

Apnikusi tradicionālā brokastu putra? Ir alternatīva!

Nepieciešams:

  • Auzu pārslas – 12 ēdamk.
  • Ūdens – 1,5 glāzes
  • Ola – 1 gab.
  • Ķirši (svaigi, saldēti vai kompots) – 50 g
  • Valrieksti – pēc garšas
  • Kanēlis – pēc garšas
  • Cukurs – 3 ēdamk.
  • Ābols – 1 gab.

Pagatavošana:

Aplejiet auzu pārslas ar verdošu ūdeni un atstājiet tās 5 minūtes uzbriest.

Pievienojiet kubiņos sagrieztu nomizotu ābolu, ķiršus, cukuru un olu. Visu kārtīgi samaisiet.

Iegūto masu ielieciet ar sviestu iepriekš ieziestā cepamformā, uzberiet pa virsu kanēli un sasmalcinātus valriekstus.

Cepiet 180 grādos cepeškrāsnī aptuveni 30 minūtes.