Tavs pārlūks ir novecojis, lūdzu atjauno to..
Sīkdatnes (cookies) mums sniedz iespēju uzlabot jūsu kā lietotāja ērtibas. Turpinot izmantot mūsu vietni, jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai. VAIRĀK >

Kvinojas salāti ar āboliem un valriekstiem

Nepieciešams (8 porcijām):

  • 400 grami vārītas un atdzesētas kvionjas
  • 4 selerijas kāti, sagriezti kubiņos
  • 2 lieli āboli ar mizu, sagriezti kubiņos
  • 100 grami pētersīļu, smalki sagriezti
  • 100 grami valriekstu
  • 60 grami rozīņu
  • 2 ēdamkarotes valriekstu eļļas
  • 1 citrona sula
  • 1 tējkarote brūnā cukura
  • 1/4 tējkarotes seleriju sāls
  • 1/4 tējkarotes balto piparu
  • 1/4 tējkarotes kaneļā
  • 1/8 tējkarotes kardamona
  • 1/4 tējkarotes smaržīgo piparu
  • 1/4 tējkarotes košera sāls

Pagatavošana:

Kvinoju, seleriju, ābolu, pētersīļus, valriekstus un rozīnes sakombinē kopā lielā bļodā.

Mazākā trauciņā sajauc kopā valriekstu eļļu, citrona sulu, brūno cukuru, selerija sāli, baltos piparus, kanēli, kardamonu, smaržīgos piparus un sāli.

Maisījumu pārlej pāri salātiem un visu kopā samaisa. Pasniedz atdzesētus.