Tavs pārlūks ir novecojis, lūdzu atjauno to..
Sīkdatnes (cookies) mums sniedz iespēju uzlabot jūsu kā lietotāja ērtibas. Turpinot izmantot mūsu vietni, jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai. VAIRĀK >

Sulīgas gaļas bumbiņas barbekjū mērcē

Nepieciešams:

  • 900 grami liellopa maltā gaļa
  • 300 grami rīvmaizes
  • 50 grami sagrieztu sīpolu
  • 100 grami piena
  • 1 1/2 tējkarotes sāls
  • 2 olas
  • barbekjū mērce

Pagatavošana:

Liek sildīties cepeškrāsni uz 190 grādiem.

Lielā bļodā liek malto gaļu, rīvmaizi, sīpolus, olas. Lej klāt pienu un pārkaisa ar sāli. Visu kopā kārtīgi samaisa un pa vienai sāk veidot gaļas bumbiņas.

Gaļas bumbiņas kārto cepamajā traukā un cep apmēram 25-30 minūtes. Pārlej pāri barbekjū mērci un cep vēl 35 minūtes.